Avem nevoie de:
- 200 gr. faina
- 400 gr zahar (200 gr pt blat + 200 gr zahar facut pudra pt. bezea)
- 3 linguri cacao
- 1 pachet praf de copt
- 5 oua
- 100 gr. unt
- 200 ml lapte
- esenta de rom
- gem
Pasul 1
- Se mixeaza untul cu 200 gr zahar in care se adauga integral faina amestecata cu praful de copt si cacao, laptele, si cate un galbenus.
- Se mixeaza bine pana se obtine o pasta omogena, care se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace in cuptorul preincalzit.
Pasul 2
- Albusurile se bat spuma cu 200 gr zahar pudra pana devin o spuma tare si lucioasa (bezea).
Pasul 3
- Peste blatul copt se pune un strat de gem si apoi bezeaua si se mai lasa la cuptor inca 15-20 min la foc mic-mediu.
Cam asa ceva ar trebui sa iasa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu